Filmprogrammet

Alien: Romulus

Mysterie, Science Fiction, Skräck | Biljettpris 120 kr | Åldersgräns 15 år | Speltid 1.58
Kommande föreställningar:
söndag 08 september 19:00
onsdag 11 september 19:00

När en ung grupp av rymdkolonisatörer söker igenom en föråldrad rymdstation under namnet Romulus efter förnödenheter så upptäcker dom ganska snabbt att de inte är ensamma. I de mörka korridorerna börjar de falla offer en efter en till den mest skräckinjagande livsformen som universum någonsin skådat . Gruppen har ingen aning om vilken mardröm dom hamnat i.

Nova och Alice

Drama, Romantik | Biljettpris 120 kr | Åldersgräns 7 år | Speltid 1.40
Kommande föreställningar:
söndag 15 september 19:00
onsdag 18 september 19:00

Får man tacka nej till den stora kärleken om det är fel tid, fel plats och fel person eller måste man våga släppa in det okända?

Beetlejuice Beetlejuice

Biljettpris 120 kr | Åldersgräns ej fastställd | Speltid ej angivet
Kommande föreställningar:
söndag 22 september 19:00
onsdag 25 september 19:00

Beetlejuice är tillbaka! Den Oscarsnominerade, kreativa visionären Tim Burton och den Oscarsnominerade stjärnan Michael Keaton återförenas för Beetlejuice Beetlejuice - den efterlängtade uppföljaren till Burtons prisbelönta film Beetlejuice.Efter en oväntad familjetragedi återvänder tre generationer av Deetz-familjen hem till Winter River. Fortfarande hemsökt av Beetlejuice vänds Lydias liv upp och ner när hennes rebelliska tonårsdotter Astrid upptäcker den mystiska modellen av staden på vinden och porten till livet efter detta öppnas av misstag. När problem uppstår i båda världarna är det bara en tidsfråga innan någon säger Beetlejuices namn tre gånger och den skojfriska demonen återvänder för att släppa loss sin alldeles egna form av förödelse.Keaton återvänder till sin ikoniska roll tillsammans med Oscarsnominerade Winona Ryder som Lydia Deetz och den tvåfaldigt Emmy-vinnaren Catherine OHara som Delia Deetz. Nya medlemmar i ensemblen är Justin Theroux, Monica Bellucci, Arthur Conti i hans långfilmsdebut, Emmy-nominerade Jenna Ortega som Lydias dotter Astrid och Oscarsnominerade Willem Dafoe.

André Rieus 2024 Maastricht concert: Power of Love

Musik | Biljettpris 160 kr | Åldersgräns ej fastställd | Speltid 2.46
Kommande föreställningar:
lördag 28 september 19:00

André Rieu välkomnar oss tillbaka till Maastricht för sommarens konsertupplevelse i kärlekens tecken! Missa inte Power of Love, premiär på bio 31 augusti.André Rieu återvänder till det ikoniska Vrijthoftorget i Maastricht för årets efterlängtade sommarkonsert. En musikalisk fest som innehåller klassiker, populära allsånger och härliga valser som kommer få dig att vilja dansa.Konserten ackompanjeras av hans berömda Johann Strauss-orkester och med en ensemble på ett hundratal sångare och musiker lovar vi att detta blir sensommarens stora musikhändelse!Power of Love visas exklusivt på bio.

Så länge hjärtat slår

Drama, Verklighetsbaserad | Biljettpris 120 kr | Åldersgräns 11 år | Speltid 1.45
Kommande föreställningar:
söndag 29 september 19:00
onsdag 02 oktober 19:00

Bianca Kronlöf lyser starkt i en film om vänskap, motstånd och lojalitet i en tid då hela världen höll andan.Våren 2020. Coronaviruset sveper genom Sverige och når äldreboendet där Hanne arbetar. Hemmagjorda visir, brist på såväl personal som säkerhetsrutiner - och en ledning som hävdar att allt är under kontroll. Hanne tvingas välja sida: arbetsgivarna eller de äldre vars liv hon har i sina händer. När ingen lyssnar bestämmer sig Hanne för att gå till media. Plötsligt kallas hon till huvudkontoret som ger henne ett ultimatum: var tyst eller lämna. Så länge hjärtat slår är inspirerad av verkliga händelser.

Odéon Bio i Bengtsfors är ett Kulturhus som fylls med Film, Teater, Musik, Dans och föreningsverksamhet. Huset ägs och drivs av Lokalföreningen 2176 Klipprosen av IOGT-NTO
© Copyright 2016 - Odéon Bio & Teater - All Rights Reserved
En website av Bloms IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram