Filminformation

Det kunde varit vi

Dokumentär | Biljettpris 120 kr | Från 7 år | Speltid ej angivet

Utvalda filmer till halva priset!

Denna filmen kan du se för halva priset med biopasset. Biopasset kostar 149kr och ger halva priset för 10 utvalda filmer.
Köp biopasset
Kommande föreställningar:
söndag 20 oktober 19:00
onsdag 23 oktober 19:00
Biljettpris:
Åldersgräns:
Längd:

120 kr
Från 7 år
Ej angivet
Språk:
Textning:
Filmbolag:
Svenska
Svenska

Efter succén med Catwalk är Emma Örtlund och Ida Johansson från Glada Hudik-teatern två av landets mest älskade filmpersonligheter. Nu är de tillbaka i filmen Det kunde varit vi.

I en bedagad husbil ger de sig ut på vägarna tillsammans med Pär Johansson, för att ta reda på hur det var att leva med en intellektuell funktionsnedsättning i en annan tid. En tid då det utfördes fruktansvärda experiment på på Vipeholmsanstalten.

Under resan får Emma, Ida och Pär hjälp av experter som Ola Larsmo, Elin Bommenel och Kalle Lind. Det kunde varit vi är en berättelse om upprättelse, men också om mod och livsglädje.

Filmen ingår i Biopasset!

Svensk biopremiär 11 oktober 2024.

Distributör: Scanbox

Odéon Bio i Bengtsfors är ett Kulturhus som fylls med Film, Teater, Musik, Dans och föreningsverksamhet. Huset ägs och drivs av Lokalföreningen 2176 Klipprosen av IOGT-NTO
© Copyright 2016 - Odéon Bio & Teater - All Rights Reserved
En website av Bloms IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram